Extra introductie-avond 21-4

In verband met de landelijke Odd Fellowweek van 18 tot 23 april 2016, houdenĀ  de Odd Fellows van Velsen een extra introductie-avond (open huis) voor alle belangstellenden op donderdag 21 april a.s.
De deuren van hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid, staan deze avond vanaf 19.30 uur wijd open en u kunt desgewenst zelf een logeavond c.q. bijeenkomst bijwonen.

U en ook uw partner zijn deze avond vanaf 19.30 uur van harte welkom.
U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge en Duinroosloge. Na de koffie of thee zullen wij ons nader aan u voorstellen o.a. met een stukje geschiedenis over onze organisatie. Daarna gaan wij naar de ontmoetingsruimte, waar we in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg zullen luisteren. Na afloop van deze bijeenkomst, gaan we weer naar beneden, naar de recreatieruimte. Daar kunnen we dan van een drankje en hapje genieten en zal er alle gelegenheid zijn om vragen te stellen.
De vorige introductieavond was op 10 maart 2016. Er was toen wel belangstelling, maar ook een aantal personen, dat op het laatste moment met een geldig excuus moest afzeggen. Om ook deze laatste groep tegemoet te komen, is deze extra introductie-avond ingelast.
Met deze introductieavonden willen Odd Fellows mensen bereiken, waarvan zij menen dat die de extra factor bezitten, die hen tot een geschikt Odd Fellow zou kunnen maken, zoals levenservaring, leergierigheid, inhoud en persoonlijkheid. Mensen dus, die hun nieuws- en leergierigheid willen bevredigen, zich persoonlijk willen ontplooien en willen deelnemen aan gezelligheid in een vriendenclub.

Alle belangstellende inwoners van de IJmond en Zuid-Kennemerland (Haarlem, Haarlemmermeer, Zandvoort, Bloemendaal enz.) zijn van harte welkom. U kunt parkeren op de hoek Stationsweg-Minister van Houtenlaan in Velsen-zuid.
Wilt u zich s.v.p. tijdig even aanmelden voor deze avond, bij de volgende personen;
De heer H. Bouma, tel. 06-5369.8497, email: info@ind-part.com;
De heer G. Stet, tel. 06-5337.8768, email: gerard@jobjoost.nl;
De heer B. Wellink, tel. 0251-228268, email: bwellink@zonnet.nl;

Ons postadres is: Stationsweg 95, 1981 BB Velsen-zuid.
Voor meer informatie, zie deze website.