Brocante en boekenmarkt 14-5

Op zaterdag 14 mei a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur houden de Odd Fellows van Velsen weer een brocante (vlooienmarkt), annex boekenmarkt in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid. Parkeren kan in de naaste omgeving, o.a. op de parkeerplaats op de hoek met de Min. van Houtenlaan.

Hun voorraad boeken wordt steeds aangevuld met kwalitatief goede boeken en daardoor vinden deze bij velen gretig aftrek. Voor een euro zijn de meeste boeken te koop. Een  bijzonder boek is wat hoger geprijsd. Veel belangstellenden keren vaak met een handvol boeken gelukkig huiswaarts. Ook de tweedehands zolderspullen kunnen nog geruime tijd mee voor de liefhebber.

De opbrengst van deze brocante- en boekenmarkt komt zoals altijd, ten goede aan een maatschappelijk project, waarvoor de Odd Fellows zich ten volle inzetten. Voor dit jaar is gekozen voor het Alzheimer Café Velsen, een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. In een ongedwongen sfeer kunnen zij elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

De organisatie van deze projecten is in handen van de commissie Maatschappelijke Activiteiten van de IJmondloge (voor mannen) en de Duinroosloge (voor vrouwen).

De Odd Fellows van Velsen kiezen regelmatig projecten die lokaal of regionaal gebonden zijn en die niet of niet voldoende worden gesubsidieerd en derhalve van donaties afhankelijk zijn.

Vanuit hun sociale opdracht voelen Odd Fellows zich betrokken bij de samenleving en in het bijzonder bij de hulpbehoevende medemens.

Wilt u meer over ons weten, kijk dan even verder op deze website.

Wie nog goede boeken en bruikbare zolderspulletjes wil inleveren en hulp nodig heeft bij het vervoer, kan bellen met Constance en Marcel van den Berg onder de mobiele nummers: 06-83690260 en 06-83690336.