Open avond bij de Odd Fellows 21 september

OPEN AVOND BIJ DE ODD FELLOWS

Velsen-zuid. De Odd Fellows van de IJmondloge houden op donderdag, 21 september a.s. weer een zogenoemde ‘open avond’. Alle belangstellende mannelijke inwoners uit Velsen en omgeving zijn deze avond van harte welkom aan de Stationsweg 95 te Velsen-Zuid, om vanaf 19.30 uur kennis te komen maken met deze ruim 100-jarige Velsense vereniging en hun leden.

Deze avond kunt u zelf ervaren hoe een wekelijkse bijeenkomst er bij de IJmondloge ongeveer uitziet, We ontvangen u natuurlijk met koffie of thee in onze recreatieruimte. Daarna gaan we samen naar onze sfeervolle bovenruimte, die op bijzondere wijze is ingericht. Vervolgens luisteren we samen naar enige zinvolle teksten en passende muziek. Dit zal ons de nodige rust geven na onze dagelijkse beslommeringen.

Na afloop van dit gedeelte gaan we naar terug naar de recreatiezaal. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen we nog enige tijd gezellig samenzijn en de zojuist opgedane ervaringen desgewenst nabespreken Onderling vertrouwen, sociaal contact en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel geschreven.

Odd Fellows kijken positief naar de toekomst en willen daar een steentje aan bijdragen. Ze willen werken aan zichzelf door zich met anderen te verdiepen in zaken die ons allemaal dagelijks bezig houden. Dat kunnen levensvragen zijn of maatschappelijke problemen. Van elkaar kunnen we leren om mogelijk andere inzichten te verkrijgen in een wereld vol van diversiteit. Daarom is goed en actief luisteren een levenskunst. Verder voelen wij ons actief betrokken bij wat zich in onze samenleving afspeelt, te beginnen dicht bij huis. Het is uit deze betrokkenheid dat wij al ruim 100 jaar lang jaarlijks donaties schenken aan Velsense en regionale verenigingen.

Onze organisatie c.q. vereniging is op filosofisch en humaan gedachtegoed gebaseerd.

Zie ook onze advertentie-oproep elders in dit blad.

Alle belangstellende inwoners van de IJmond en Zuid-Kennemerland (Haarlem, Haarlemmermeer, Zandvoort, Bloemendaal enz.) zijn van harte welkom. U kunt parkeren op de hoek Stationsweg-Minister van Houtenlaan in Velsen-zuid.

Wilt u zich s.v.p. tijdig even aanmelden voor deze avond, bij de secretaris van de IJmondloge: 40ijmond@oddfellows.nl

Mocht u als belangstellende deze avond verhinderd zijn, meldt u zich dan toch even aan zodat we u voor u een andere afspraak kunnen maken..

Ons postadres is: Stationsweg 95, 1981 BB Velsen-zuid.

Vergeet niet een bezoekje te brengen aan onze website: www.oddfellows-velsen.nl