Pierloop

Op zondag 9 september 2018, lopen wij als ‘Odd Fellow-team’ weer mee in deze Pierloop over een afstand van 5, 10 of 15 km. Samen met de ‘Odd Fellows van Velsen’ zetten wij ons als renners in voor het goede doel. We hebben voor dit jaar gekozen voor de Natuurspeeltuin in Zeewijk IJmuiden. Het doel is een om een speelwerktuig te kunnen aanbieden.

De Odd Fellows voelen zich, vanuit hun sociale opdracht, moreel verplicht om de hulpbehoevende medemens te helpen. Daarom ondersteunen zij en wij dit goede doel. Uw hulp (gift) kunnen wij daarbij heel goed gebruiken. Wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk.

Wijze van bijdrage:
Sponsoren c.q. donateurs kunnen hun gift rechtstreeks overmaken naar de Penningmeester IJmondloge: NL97INGB0000147945, o.v.v. “pierloop”. Zij kunnen echter ook contant een bedrag overhandigen aan de hen bekende loper. Deze maakt het bedrag direct over naar de loge-penningmeester.

Totaal stand donaties tot nu toe:

Sponsoren tot nu toe:
– Zynixmedia;
– Bewell Counselling;

DEELNEMERS VAN HET ODD FELLOWTEAM AAN DE PIERLOOP VELSEN OP ZONDAG 9 SEPTEMBER 2018:

Jack Post, Sjerrie van Rixel, Marcel en Constance v.d. Berg, Fedor v.d. Belt, Alex van Oeveren en Mark Wellink. Hopelijk volgen er nog meer.

20140913 Pierloop Velsen_0224