Introductie-avond op 6-4-2017

Velsen-zuid. Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken. Deze gelegenheid doet zich voor op donderdag 6 april a.s. vanaf 19.30 uur in het gebouw van de Odd Fellows aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.

DSC_0012

Wilt u eens een dergelijke avond bij wonen, dan bent u en ook uw partner van harte welkom op donderdag 6 april a.s. De  ontvangst is die avond vanaf 19.30 uur. U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge en Duinroosloge. De eerste kennismaking zal onder het genot van een kop koffie of thee best lukken. Daarna zullen wij ons nader aan u voorstellen o.a. met een stukje geschiedenis over onze organisatie. Zoals ook tijdens een logeavond voor leden gebruikelijk is, gaan wij na de koffie naar boven, naar de ontmoetingsruimte, waar we in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg zullen luisteren. Na afloop van deze bijeenkomst gaan we weer naar beneden, naar de recreatieruimte. Daar kunnen we dan van een drankje en hapje genieten en zal er alle gelegenheid zijn om vragen te stellen.

De vorige introductieavond was op 29 november 2016. Er was toen voldoende belangstelling en de sfeer beviel blijkbaar zo goed dat in dit nieuwe jaar (2017)  zich  al weer een drietal mensen als lid hebben aangemeld.

Met deze introductieavonden, die geheel vrijblijvend toegankelijk zijn, willen Odd Fellows mensen bereiken, waarvan zij menen dat die de extra factor bezitten, die hen tot een geschikt Odd Fellow zou kunnen maken, zoals levenservaring, leergierigheid, inhoud en persoonlijkheid. Mensen dus, die hun nieuws- en leergierigheid willen bevredigen, zich persoonlijk willen ontplooien en willen deelnemen aan gezelligheid in een vriendenclub. Zij willen hun vereniging laten groeien door verjonging en vernieuwing, met mensen die een nieuwe uitdaging niet uit de weg gaan. Zo hopen Odd Fellows mee te werken aan een betere samenleving.

Alle belangstellende inwoners van de IJmond en Zuid-Kennemerland (Haarlem, Haarlemmermeer, Zandvoort, Bloemendaal enz.) zijn van harte welkom. U kunt parkeren op de hoek Stationsweg-Minister van Houtenlaan in Velsen-zuid.

Wilt u zich s.v.p. tijdig even aanmelden voor deze avond, bij de volgende personen;

De heer H. Bouma, tel. 06-5369.8497, email: info@ind-part.com;

De heer G. Stet, tel. 06-5337.8768, email: gerard@jobjoost.nl;

De heer B. Wellink, tel. 0251-228268, email: bwellink@zonnet.nl;

De heer A. Koehorst, tel. 023-5390240, email: 40ijmond@oddfellows.nl;

Ons postadres is: Stationsweg 95, 1981 BB Velsen-zuid.

Wilt u meer over ons weten, lees dan verder in deze website.