Intoductie-avond 24-11-16

Velsen-zuid. Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een loge-avond in hun gebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken. Misschien ook dat u zich, rijdende over de Stationsweg, wel eens heeft afgevraagd, wat zich toch afspeelt achter die gevel met wereldbol en de letters Odd Fellows.

Indien u nieuwsgierig bent geworden hiernaar en belangstelling heeft om eens een dergelijke avond bij te wonen, bent u en ook uw partner van harte welkom op donderdag 24 november a.s. De  ontvangst is die avond vanaf 19.30 uur. U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge (mannen) en van de Duinroosloge (vrouwen). De eerste kennismaking zal onder het genot van een kop koffie of thee best lukken. Daarna zullen wij ons nader aan u voorstellen o.a. met een stukje geschiedenis over onze organisatie. Zoals ook tijdens een logeavond voor leden gebruikelijk is, gaan wij na de koffie naar boven, naar de ontmoetingsruimte, waar we in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg zullen luisteren. Na afloop van deze bijeenkomst, die wij zitting noemen, gaan we weer naar beneden, naar de recreatieruimte. Daar kunnen we dan van een drankje en hapje genieten en zal er alle gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Odd Fellows zijn mensen  van verschillende pluimage. Vriendschap is een bindende factor bij al die verschillen. Hierdoor staan we samen sterker en kunnen we meer tot stand brengen, dan wanneer we alleen zouden staan. Zo kunnen we werken aan onszelf en aan onze directe omgeving; dit alles in de hoop op een betere samenleving. We werken hieraan door o.a. hun hulpbehoevende medemens financieel en anderszins te ondersteunen. De Odd Fellows zijn al 94 jaar in deze gemeente actief. Het gaat de leden om een positieve levenshouding, waarbij een goed gesprek, onderling vertrouwen, vriendschap en gezelligheid een belangrijke rol spelen.

Alle belangstellende inwoners van de IJmond en Zuid-Kennemerland (Haarlem, Haarlemmermeer, Zandvoort, Bloemendaal enz.) zijn van harte welkom. U kunt parkeren op de hoek Stationsweg-Minister van Houtenlaan in Velsen-zuid.

Wilt u zich s.v.p. tijdig even aanmelden voor deze avond, bij de volgende personen;

De heer H. Bouma, tel. 06-5369.8497, email: info@ind-part.com;

De heer G. Stet, tel. 06-5337.8768, email: gerard@jobjoost.nl;

De heer B. Wellink, tel. 0251-228268, email: bwellink@zonnet.nl;

De heer A. Koehorst, tel. 023-5390240, email 40ijmond@oddfellows.nl;

Mevr. H. Langheld, tel. 0255-521105, email: 29duinroos@oddfellows.nl;

Mevr. Th. Masereeuw, tel.0255-516994; email: thea.masereeuw@kpnmail.nl

Ons postadres is: Stationsweg 95, 1981 BB Velsen-zuid.

U vindt meer informatie over ons op deze website.