Brocante en boekenmarkt 13-5

Op zaterdag 13 mei a.s. tussen 09.00 en 15.00 uur houden de Odd Fellows van Velsen weer een brocante (vlooienmarkt), annex boekenmarkt in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.

DSC_0012

Parkeren kan in de naaste omgeving, o.a. op de parkeerplaats op de hoek met de Min. van Houtenlaan.

Hun voorraad boeken wordt steeds aangevuld met kwalitatief goede boeken en daardoor vinden deze bij velen gretig aftrek. Voor een euro zijn de meeste boeken te koop. Een  bijzonder boek is wat hoger geprijsd. Veel belangstellenden keren vaak met een handvol boeken gelukkig huiswaarts. Ook de tweedehands zolderspullen kunnen nog geruime tijd mee voor de liefhebber.

De opbrengst van deze brocante- en boekenmarkt komt zoals altijd, ten goede aan een maatschappelijk project, waarvoor de Odd Fellows zich ten volle inzetten. Voor dit jaar is gekozen voor Hospice ‘De Heideberg’ in Santpoort-Noord. Tientallen vrijwilligers zijn in het hospice en bij cliënten thuis actief bezig met het begeleiden van mensen in hun laatste levensfase.

De organisatie van deze projecten is in handen van de commissie Maatschappelijke Activiteiten van de IJmondloge (voor mannen) en de Duinroosloge (voor vrouwen).

De Odd Fellows van Velsen kiezen regelmatig projecten die lokaal of regionaal gebonden zijn en die niet of niet voldoende worden gesubsidieerd en derhalve van donaties afhankelijk zijn.

Vanuit hun sociale opdracht voelen Odd Fellows zich betrokken bij de samenleving en in het bijzonder bij de hulpbehoevende medemens.

Op deze website kunt u meer informatie over de Odd Fellows vinden en kunt u ook nader contact zoeken.

Wie nog goede boeken en bruikbare spulletjes wil inleveren en hulp nodig heeft bij het vervoer, kan bellen met Maartje Hooiveld onder het mobiele nummer: 06-18682582