Boeken- en vlooienmarkt 11-5

Op zaterdag 11 mei a.s. tussen 09.30 en 15.00 uur houden de Odd Fellows van Velsen een boekenmarkt, annex vlooienmarkt in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid. Voorheen stonden de Odd Fellows met hun tweedehands boeken op de jaarmarkt in Velsen, maar sinds vorig jaar geven ze de voorkeur aan hun eigen gebouw. Hun voorraad boeken wordt steeds aangevuld met kwalitatief goede boeken en daardoor vinden deze bij velen gretig aftrek. Voor een euro zijn de meeste boeken te koop. Een enkel bijzonder boek is wat hoger geprijsd. Veel belangstellenden keren vaak met een handvol boeken gelukkig huiswaarts. Ook de tweedehands zolderspullen kunnen nog geruime tijd mee voor de liefhebber. De opbrengst van deze boeken- en vlooienmarkt komt, zoals altijd, ten goede aan een maatschappelijk project, waarvoor de Odd Fellows zich ten volle inzetten. Voor dit jaar is dat de zorg voor een puppy, die na zijn opleiding kan worden ingezet als hulphond. De organisatie van deze projecten is in handen van de commissie Maatschappelijke Activiteiten van de IJmondloge (voor mannen) en de Duinroosloge (voor vrouwen).

De Odd Fellows van Velsen kiezen regelmatig projecten die lokaal of regionaal gebonden zijn en die niet of niet voldoende worden gesubsidieerd en derhalve van donaties afhankelijk zijn. In de pers zal ook nog een persbericht hierover verschijnen. Op deze website kunt u meer informatie over de Odd Fellows vinden en kunt u ook nader contact zoeken.

Wie nog goede boeken voor dit mooie project kan missen, kan de heer Breeman  benaderen (zie hieronder). Hij haalt ze dan graag even bij u af. Voor goede zolder-spulletjes kunt u contact opnemen met de heer Stet (zie hieronder).

Hr. K. Breeman, tel. 023-7430405; email: keesbreeman@hetnet.nl

Hr. G. Stet, tel. 06-5337.8768; email: ton@haasnootschilders.nl