Goede start van Velsense loges

Na een verdiende zomervakantie is de Duinroosloge eind augustus en de IJmondloge begin september weer van start gegaan met hun logebijeenkomsten. De IJmondloge begon met de gebruikelijke maaltijd in hun logegebouw aan de Stationsweg in Velsen-Zuid. Vorig vakantieseizoen waren een nieuwe ‘onverwoestbare’ schuur en tuin aangelegd. Dit jaar werd tijdens de zomervakantie de bezinningsruimte geheel gemoderniseerd.  Na ingewonnen deskundig advies heeft de gehele ruimte als het ware een verjongingskuur ondergaan. Na bijna 50 jaar zijn de donkere wanden nu stralend wit en ook andere bruine onderdelen hebben deze heldere kleur gekregen. Het is al met al een verfrissend ruimte geworden. Veel dank gaat dan ook uit naar een aantal vaardige leden. Geen enkele vereniging kan buiten deze ‘handige jongens’.

IMG_20180906_211732

Voor de leden van beide loges staat komend najaar een vol programma te wachten met veel activiteiten. Er zal blijvend worden gewerkt aan het ledental en aan het gestelde goede doel. Vanzelfsprekend komen de leden weer wekelijks bij elkaar om naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Zo ontstaat verdieping en verrijking om het vaak jachtige leven weer even aan te kunnen.

In november volgt weer een introductieavond voor belangstellenden, niet alleen uit de gemeente Velsen, maar ook uit de gehele IJmond en Zuid-Kennemerland. Maar u, als lezer van dit bericht, hoeft niet persé te wachten op deze intro-avond. Als u belangstelling heeft, kunt u meer informatie lezen op onze website en desgewenst contact opnemen met dhr. B. Wellink, 0251-228268; dhr. H. Bouma 06-5369.8497 of dhr.  G. Stet 06-5337.8768.